Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
hanys pisze: 30 paź 2018 16:55
a jak masz jakies konkretne pytania to wal priv. Kwitnę w Beskidzie od 11 pazdziernika i bede tu kwitł do 27 listopada. ale ja ZUS
A ja mam ZUS od 28 listopada do 21 grudnia br w Beskidzie
Ciekawy jestem jaka jest pogoda w okolicach Wysowej Zdroju, czy leży może śnieg, czy jest mokro, slowem chcialbym stan pogody monitorowac. Najchetniej znalazlbym jakąś webcamerę z Wysowej w sieci aby podgladac co jakis czas stan pogody i warunkow atmosferycznych
Jak na razie to namierzylem kamerke jedunie w Becherovie po slowackiej stronie dwadziescia kilka kilometrow od Wysowej.
wątpię czy jest jakas kamerka.
a pogoda aktualnie to zlota polska jesień... przez ostatni miesiąc chyba tylko kilka dni było chlodno, a słoneczne dni bez grama chmurki przeważały przez ten czas
To są przeważnie prywatne jednoosobowe "biura", więc raczej nie mają swojej stronki. Przychodzi taki "przedstawiciel i jednocześnie właściciel" biura, ogłasza wycieczkę, zbiera pieniądze, jak mało osób się zgłosi, to wynajmuje busiki, jak więcej, to wynajmuje autokar i jest wycieczka. Niektórzy z tych właścicieli mają uprawnienia np. przewodników beskidzkich. Miłych wrażeń.
Niestety wszystko zależy od możliwości kuracjuszy i pogody a w małych miejscowościach np. takich jak Wysowa w dużej części spowodowane jest sezonem a zima nie sprzyja wycieczkom zwłaszcza z "Beskidu" - dializowani, narząd ruchu, oddechowcy. Życzę ładnej pogody i miłego wypoczynku an