Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej Krajanko.Obstawe będę miała w postaci Leśniczego a do tego za Kapturka Czerwonego nie da rady,zaś babcia niestrawna i do Towarzystwa Opieki nad zwierzętami mnie podadzą.
Witam bez Leśniczego
Za to z lampką wina i......... coś tam w TV obejrzę...... Już po zajęciach...... mogę powiedzieć, że weekenduję
Miłego wieczoru wszystkim życzę
ewasz pisze: 03 lis 2018 14:00
Witam
Adelko jutro ma być znowu pięknie. Dzisiaj przerywnik na odpoczynek
Oj dziewczyny byłoby fajnie ,baaardzo lubię tę złotą jesień,a jak najmniej ....listopada
Fionko leć na te grzyby za siebie i za mnie siostra pozbyła się działki i już tam nie pojedziemy a tak było miło połazić z psem i koszyczkiem
Dobry wieczór
Rano razem na grzybki
Mglisto zła widoczność
Zabierzcie leśniczego , pokaże miejsca grzybobrania
Nazbierajcie dla wszystkich ,wigilia za parę tygodni
Helo nocne marki
Ja jeszcze tak po cichutku stąpam po Forum, ale pomalutku zmierzam w stronę podusi
Powiem jeszcze dobranoc, życząc wszystkim dobrej nocy i udanej niedzieli