Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I tak samo jak chcę pomóc to samo wychodzi. To jak z nieplanowaną imprezą zawsze się udaje. Może harikriszna ma rację że jacy byliśmy w poprzednim życiu tak obecne nam to odpłaca tylko nie chce mi się drugiego "półpoliczka" nadstawiać
chyba nie chcę już nic w moim życiu zmieniać ..to ona samo szykuję jakies niespodzianki ...czasem dla nas dobre... czasem trudne do przyjęcia ..ale nikt nie mowił że będzie lekko
Rybki złota rybko spraw żebym była piękną kobietą
A tak poważnie to poprosiłbym o zdrowie dla całej rodziny i żeby wszyscy ludzie byli szczęśliwi no i żebym dostała przydział do sanatorium latem i najlepiej nad morze
Gość pisze: 16 sie 2018 06:37
Gdyby złota rybka mogła spełnić moje marzenie to byłoby to : ...... no właśnie jakie to marzenie
Pozdrawiam wszystkich którzy chcą trochę pomarzyć