Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ależ skąd! Aż mi się słabo zrobiło, że dni pomerdałam po poście Aguni. To nie wszystko...pewna osóbka z temperamentem podobnym do mojego namówiła mnie na nocleg. I wychodzi na to, że jeszcze Was chwilę w niedzielę zobaczę. A nocleg na wypasie...no nic w tym miesiącu na waciki niewiele zostanie.
hahaha i mnie sie podoba i pewnie nie tylko mnie. Ja teraz tylko główkuje czym by tu się wkupić w zacne towarzystwo.... Soczki niestety tylko sklepowe może chociaż jakaś świeżynka na ząb
Zosiu..masz rację..nie tylko hi Tobie się podoba program bo mi też Felice Florka jakąś podpowiedż poproszę co wskazane na taki Zjazd??? Pierwszy raz biorę udział...z nad morza to pasuje rybka?? Buziaki.