Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice pisze: 08 lis 2018 15:18
No chyba zostałam namówiona na Kołobrzeg
..a kiedy ?
Bo mi się dziś w nocy przyśniło Nawet datę dobierałem
Tylko terminy muszę ustalić z Robciem bo my tak jakoś jeden po drugim w tym samym ..pokoiku na 6 piętrze w tym samym obiekcie
początek czerwca ? tak aby wracać jeszcze podczas roku szkolnego ...bo kolonie na plaży w Kołobrzegu to dla Mnie masakra
alka50+ pisze: 08 lis 2018 09:13
Ricardo....dawaj na drugi skraj Polski...podpatrzymy jak organizuje się taki Zjazd a póżniej,,burza mózgów,, i w karnawale Kołobrzeg...bo to i mój Kołobrzeg.
Dobry pomysł Alka...jestem za...tylko czy w karnawale??? Jednak ten zjazd muszę odpuścić ze względów zawodowych
Miło że mam taką aktywną Ziomalkę w Kołobrzegu
Pozdrawiam