Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też życzę miłego wieczorku . Udanych zajęć w pełnych grupach . Tylko marszów nie pomylcie po sobotnim witaniu Miejscówkę wprawdzie z wielkim trudem ale znalazłam , zwie się Maksym . Ceny przez ten dodatkowy dzień od wczoraj o min. 30% w górę . No cóż , coś , za coś .
Dzien dobry.. a co tu tak pusto??Nocne nie grasowaly...dzienne jeszcze pewno w pierzynach....a ja ide na grzyby.... Tym co zagladna milego dzionka z gory zycze
No wiem Felice... jakoś to muszę przeboleć... U mnie się nie dało w jeden dzien naprawić.. jakieś elektroniczne ustrojstwo wysiadło...Bawcie się dobrze...
Wszystkim - tym, co podróżują na spotkanie, tym co na grzyby się udają i tym, co leniwie zamierzają spędzić dzień........ życzę udanego dnia i wielu wrażeń