Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ANDY ........ Krynica i Wysowa....... znane mi miejsca.... z takich prywatnych wędrówek. Urokliwe miejsca, w klimacie Rymanowa. Też je lubię.
I jak tylko masz jakieś fotki, to wklejaj. Miło ujrzeć znane miejsca w obiektywie kogoś innego
Krynicę też mam A co? Ze mnie taki wędrowniczek. Ale Muszyny nie. Przejeżdżałam tylko przez nią..... czasu na fotki już nie było
Kiedyś pewno i tam dotrę, by co nieco uwiecznić