Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trzeba kiedyś Pawełka zwerbować na nasze spotkanko .Może kiedyś damy radę?Podejrzewam że Ełk byłby niezłym miejscem latem? Tam nad jeziorem są fajne miejscówki.Albo Malinówka?Ładne miejsce.Kiedyś tam w domku byłam i blisko Ełku.Byście w końcu zobaczyli się w realu. Tak.tylko ja do tej pory miałam farta Was zobaczyć..
Entropia....ostatecznie w Ełku można biwak zrobić na murawie klubu sportowego..Słyszałam że niezła tam trawa. Z grilem.w bikini.Najwyżej ryby z plastiku .albo takie na szydełku wydziergam.to bedziemy łowić na haczyki.
No to załatwiaj nam wynajem na lipiec kilka metrów kw.
Ale tak serio.to ten Ełk nie głupi na spotkanie.Łatwy dojazd.Popytaj tam o jakąś fajną kwaterę nad jeziorem w miejscu zacisznym.Oczywiście nie my .tylko nas żeby nie było słychać. Są tam takie?