Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Maruda pisze: 19 lis 2018 19:28
Dzieki Isadora.. Jesli dobrze pamietam bedziesz dzien przede mna w jutrzence???
Witaj,
ja zaczynam 22 listopada i bardzo jestem ciekawa jak będzie to mój pierwszy wyjazd ale nastawiam się że bedzie fajnie i pozostaną milutkie wspomnienia
Maruda pisze: 19 lis 2018 20:05
Ja bede 23 i tez pierwszy raz. Jestem z lodzi. . Mozemy sie spotkac. Bedzie razniej
Napewno się spotkamy ja jadę z zusu na drogi oddechowe,wczesniej pisano że zakwaterowanie na 3 lub 4 piętrze.Tez lubię spacerki i fitness więc bankowo się poznamy Pozdrawiam ,miłego wieczoru.
Wlasnie sie pakuje. Problem. Nie moge sie zapakowac do jednej walizki musze zaczac cos odrzucac tylko co? Wszystko potrzebne ....isadora napisz jak sie juz zainstalujesz w pokoju
Hello hello
Byłam na miejscu o 10 wszystko poszło bardzo sprawnie, poziom - 1 rejestracja, później pokój pielęgniarek i o 13 już była wizyta u p. Doktor.
Pierwsze wrażenie ok
Ino troszkę zimno brrrr. Do około lasy dużo miejsca do spacerów