Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Która, jaka... Przecie ja w apartamencie dwuosobowym nocne godziny przebywałam solo no bynajmniej te które służyły funkcji spania
Chodzi Ci o tą która była przez dni cztery czy o czerwony dywan dookoła
Aaa... Cholewka wiem, wiem... Niieeee... Nie możliwe to unikalny typ, prototyp wręcz
Kurcze ja mam tydzień zwolnienia na antybiotyku nie strasz mnie bo wpadnę do Kasi z inspekcją
O tą pierwszą.Miała ciekawe poglądy w kwestii wychodzenia wieczorem na parkietoterapię.Moja współ. z pokoju co chodziła codziennie to popadła prawie w załamanie. A przecież ta Twoja była młoda. Kasi to już pani w baaardzo podeszłym wieku. Poglądy też pewnie baaardzo konsrwatywne .
Tak już skojarzyłam. Całe szczęście szybko sobie w dal odjechała bo na wszystko to ona miała ciekawe poglądy. Ciekawa Pani jednym słowem była No... Twa współśpiąca przerażenie w oczach miała co dziwić nie powinno
Nie dobrze, nie dobrze... Trzeba Kasi podmianke zrobić
Oj Entropio.Jakiś chyba znowu wirus dopadł Ciebie.Ten sam pewnie co.wiosną.On po Polsce krąży już prawie 3 lata.Piekielny mutant co nie boi się antybiotyków. Może spróbuj spać z grubymi plastami cebuli i ziemniaków na noc w karpetkach dodatkowo? Niby to pomaga .