Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
teśka pisze:WiKaPi, sam napisałeś, że prawda nie zawsze popłaca.
Nerwy mnie poniosły i dałam upust swoim emocjom.
Wiem, że nie powinnam dać się sprowokować ale wyszło jak wyszło.
Nie zmyśliłam faktów, ale moja wylewna prawda była bardzo "rażąca" dla co niektórych
posłuchaj ... może i owca jesteś ... ale to że czarna to można zmienić .... dam Ci adres do zaprzyjaźnionego salonu fryzjerskiego i Cie przefarbują ...
Niekiedy taki upust swoich emocji jest bardzo potrzebny żeby się rozładować
agnes1975 pisze:WiKaPi a Ty czemu wątpisz w szczere uczucie?
Czemu wątpie ??? ja nie wątpię nie licząc mojej byłej żony która chyba nie ma uczuć juz o miłości do drugiej osoby nie wspominając ...
WiKaPi.
Uwierz mi, że o moim życiu można by dobry film nakręcić.
Ale mimo wszystko chce wierzyć ....
Bo dzięki temu co było... dzięki temu, że wierzę.... jestem tym, kim jestem
teśka pisze:WiKaPi, sam napisałeś, że prawda nie zawsze popłaca.
Nerwy mnie poniosły i dałam upust swoim emocjom.
Wiem, że nie powinnam dać się sprowokować ale wyszło jak wyszło.
Nie zmyśliłam faktów, ale moja wylewna prawda była bardzo "rażąca" dla co niektórych
posłuchaj ... może i owca jesteś ... ale to że czarna to można zmienić .... dam Ci adres do zaprzyjaźnionego salonu fryzjerskiego i Cie przefarbują ...
Niekiedy taki upust swoich emocji jest bardzo potrzebny żeby się rozładować
Normalnie chyba zmienię avatar bo powoli już nie mogę patrzeć na siebie.... a do jednego wora Was nie pakuję ... Święty mikołaj nie chce mi pożyczyć swojego worka a do zwykłego Was nie pomieszczę ...