Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Przypomina mi to Skibówkę na Równicy....hm ....może zrobione od strony schroniska PTTK .....ale nie jestem pewna chyba nie ten kąt fotografowania ...hm
Smuga masz dobre oko. Początek trafiony bezbłędnie. Tak to karczma "Dwór Skibówki" na Równicy.
Na trzecie pytanie odpowiedź byłaby trudna. Zdjęcie zrobione ze skwerku za sanatorium "Złocień".
No toś mnie rozwalił ....obiektyw hohoho....oczami ciężko dojrzeć od Złocienia ....niezłe sprzęcicho no a jest to jeden z punktów na który zabieram odwiedzających Ustroń forumowiczów to i się opatrzył ten widoczek