ROZMOWY NOCĄ
Re: ROZMOWY NOCĄ
jestem grzeczna jak aniołek, no skąd takie podejrzeniaWiKaPi pisze:Agnes .... czyżbyś podpuszczała ??? ......to Ty chyba taki małyjesteś
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2012 21:54
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Nie zazdrość , jedź ze mną jakoś się Ciebie przemyci , i jedzenie ze stołówki będę przynosił ....agnes1975 pisze:WiKaPi zazdroszczę !! chociaż też niedawno wróciłam
to skąd wróciłaś , gdzie uskuteczniałaś Muzykoterapię ???
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

Lucyfer też był aniołem ....agnes1975 pisze:jestem grzeczna jak aniołek, no skąd takie podejrzeniaWiKaPi pisze:Agnes .... czyżbyś podpuszczała ??? ......to Ty chyba taki małyjesteś
Kołobrzeg, tego się nie powtórzy...ale dzięki za dobre chęci !! a tańczyć umiesz?WiKaPi pisze:Nie zazdrość , jedź ze mną jakoś się Ciebie przemyci , i jedzenie ze stołówki będę przynosił ....agnes1975 pisze:WiKaPi zazdroszczę !! chociaż też niedawno wróciłam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to skąd wróciłaś , gdzie uskuteczniałaś Muzykoterapię ???
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

ale pokręciłeś, poczucie rytmu najważniejszeWiKaPi pisze:Tańczyć może nie umięm ... ale mam poczucie rytmu i przy muzyce nie mam kontroli nad swoim ciałem .... ale sam z siebie tańczyć nie umiem ...
- WiKaPi
- Super Kuracjusz

Umiem tańczyć .... chyba .... jakoś partnerką po butach nie depczę ... tzn nie narzekały ...agnes1975 pisze:ale pokręciłeś, poczucie rytmu najważniejszeWiKaPi pisze:Tańczyć może nie umięm ... ale mam poczucie rytmu i przy muzyce nie mam kontroli nad swoim ciałem .... ale sam z siebie tańczyć nie umiem ...
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Dobrze mi tu z Wami ale w Waszym towarzystwie już się spakowałam i czas do łóżeczka
Teraz szybki prysznic i raniutko.... ha ha ha.... niech mi muzyka gra