Sanatorium "Górnik"Iwonicz Zdrój-warunki,pokoje,jedzenie,itp

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2011 12:12
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Sanatorium "Górnik"Iwonicz Zdrój-warunki,pokoje,jedzenie,itp

Post autor: tygrys »

Witam!
Wybieram się właśnie tam w styczniu (2.01).Może ktoś kto był coś podpowie na temat tego akurat Sanatorium.Czy np.jest WiFi,czy raczej zaopatrzyć się z góry nie zależnie w swój dostęp.Jaki jest personel,czy pokoje ogólne są w miarę przyzwoite,bo już raczej teraz nie zarezerwuję 1,a skierowanie dostałem z lotu.bo ktoś zrezygnował.Proszę o w miarę rzetelne informacje.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Sanatorium "Górnik"Iwonicz Zdrój-warunki,pokoje,jedzenie

Może ktoś kto był coś podpowie :(
Kasia60
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2011 08:38

Post autor: Kasia60 »

Wpisz w wyszukiwarce górnik a wiele jest już na temat tego sanatorium napisane w temacie oceń sanatorium.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Tygrysie wejdź w post "Oceń sanatorium" następnie w "szukaj" wpisz "Górnik Iwonicz" a pojawią się opinie ta temat owego sanatorium.
A jest to ośrodek godny polecenia.

Pozdrawiam
Selene :)
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="Selene"]Tygrysie wejdź w post "Oceń sanatorium" następnie w "szukaj" wpisz "Górnik Iwonicz" a pojawią się opinie ta temat owego sanatorium.
A jest to ośrodek godny polecenia.

Pozdrawiam
Selene :)[/quot

/Opinie są ale brak konkretów.Bardzie opisane są wrazenia osobiste.
tedred
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2011 15:39

Post autor: tedred »

Tygrysie! personel się zmienia jak to w Polsce, szczególnie gdy jest to placówka niepubliczna. Byłem tam 2x ostatnio 4 lata temu i za drugim razem personel był inny, pokoje dużo ładniejsze do 3 piętra generalnie wyremontowane.Czy jest WI-FI nie wiem byłem na 4 piętrze. Podobało mi się skoro byłem po raz drugi z odzysku jak to nazywasz. Jedzenie dobre. kawiarnia na parterze, stół do tenisa i snookera, SPA, zabiegi w budynku obok. Nad sanatorium góra ze stokiem narciarskim i wyciągiem, poniżej wypożyczalnia sprzętu. Dużo ciekawych wycieczek, biblioteka, przed stołówką waga abyś mógł sprawdzać postępy w przybieraniu na wadze. W miasteczku ładne lokale i hotelik z pokojami na godziny. W hotelowej kawiarence można posłuchać dobrego jazzu i spożyć smakołyki. Wybieraj się na wszystkie wycieczki piesze i autobusowe,ale nie na Słowację, naprawdę warto. A ponieważ wycieczki kosztują weź trochę forsy bo Ci zabraknie jak mnie za pierwszym razem. Cóż mogę jeszcze dodać? Miłego pobytu ,baw się dobrze i rehabilituj nie tylko w sanatorium ale i na fajfach i wycieczkach. ;)
ODPOWIEDZ