Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Oczywiście... To dodatkowa atrakcja hotelu położona 50 metrów nad ziemią.
Dla tych, którzy chcą obejrzeć panoramę miasta i mają nerwy ze stali lub chcą się zmierzyć z własnymi słabościami.
Nie byłem, stąd zdjęcie z zewnątrz
Przyznam, że nie widziałem tam osób stojących na "szkle". Jak już ktoś był
na zewnątrz (mało osób tam widziałem) to stał nad stalowymi elementami.
A w którym uzdrowisku znajdziemy taki miły dla oka widoczek?
No i może jeszcze nazwa rzeźby i obiektu poza nią? Trzy w jednym.
Ośle łączki mają to do siebie, że wszystkie są do siebie bardzo podobne.
Ostatnia jaką widziałam w takiej scenerii była w Iwoniczu na zboczu Góry Winiarskiej.