Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
teśka pisze:Może odwiedzi mnie tam wyjątkowa osóbka
A jeżeli dane nam będzie zmęczyć się pobudzając poprzednio swoją energię na maxa, to ....
Zobaczymy jaki scenariusz pisze nam to życie
ale ja nigdzie się nie wybieram .......
żąrtuję życzę Ci powodzenia ..... żeby scenariusz był dobry ...
Czasem lepiej odpuścić sobie łóżko, bo można wszystko spieprzyć.
Wyjątkowa kumpelska znajomość też ma swoją wartość, czasem nawet nieocenioną
Tylko, ze jak serduszko zapika mocniej, to..... łamiemy zasady
teśka pisze:Czasem lepiej odpuścić sobie łóżko, bo można wszystko spieprzyć.
Wyjątkowa kumpelska znajomość też ma swoją wartość, czasem nawet nieocenioną
Tylko, ze jak serduszko zapika mocniej, to..... łamiemy zasady
mam najlepszą przyjaciółkę , a nie przyjaciela, tylko że wcześniej mając naście lat byliśmy ze sobą , ale doszliśmy do wniosku że lepiej jak zostaniemy przyjaciółmi ... więc nie zawsze łóżko może wszystko spieprzyć ... ale masz racje .... może...
WiKaPi
Czegóż mogę Ci życzyć ? Chyba uśmiechu bo wyglądasz na pogodnego człowieczka
A teraz już zmykam. Jeżeli jeszcze kiedykolwiek będziesz miał ochotę na wymianę "kilku" słówek będzie mi miło
Spokojnej nocki i odpoczywaj skoro spać nie masz z kim
Ja też udaję się na odpoczynek
teśka pisze:WiKaPi
Czegóż mogę Ci życzyć ? Chyba uśmiechu bo wyglądasz na pogodnego człowieczka
A teraz już zmykam. Jeżeli jeszcze kiedykolwiek będziesz miał ochotę na wymianę "kilku" słówek będzie mi miło
Spokojnej nocki i odpoczywaj skoro spać nie masz z kim
Ja też udaję się na odpoczynek