Sanatorium miłości
- VVENUS
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 mar 2016 19:56
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Re: TVP szykuje program randkowy dla SENIORÓW! ""Sanatorium miłości", będą chętni?
-
forumowicz
Re: Sanatorium miłości
Kuracjusz54
-
forumowicz
Też tak może byćMaryann pisze: 21 lis 2018 17:10 Ja to się właśnie obawiam, że się kolejki wydłużą.. jak wszyscy ruszą na "hura".. posmakować tego miodu..![]()
![]()
-
forumowicz
Haha, a co to za program wymyślili, bo ja nic nie wiemFelice pisze: 21 lis 2018 16:30 Oj jest dużo chętnych z parciem na szkło...
Można sobie reklamę zrobić,posprzedawać mocno wyleniałe sanatoryjne teksty,odkurzyć stroje...a przy okazji z miejsca na leczeniu skorzystać bez kolejki. Same plusy![]()
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Ruda a masz 60 latruda pisze: 21 lis 2018 18:54Haha, a co to za program wymyślili, bo ja nic nie wiemFelice pisze: 21 lis 2018 16:30 Oj jest dużo chętnych z parciem na szkło...
Można sobie reklamę zrobić,posprzedawać mocno wyleniałe sanatoryjne teksty,odkurzyć stroje...a przy okazji z miejsca na leczeniu skorzystać bez kolejki. Same plusy![]()
...ale gdyby co, to ja na casting mogę iść
![]()
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 29 razy
Córka nie miała czasu, a trzeba było zanieść do pewnej instytucji pismo. Więc kto jak nie matula tym się zajął? Pani owszem, pismo przyjęła, dała jakieś tam druki do podpisu i nagle......... czyta czyta i nagle mówi.... coś ten pesel jakoś mi do pani (czyli mnie) nie pasuje. A ja........ "no wie pani... pesel młody, ale życie mnie styrało, dlatego wygląd nijak się do niego ma"............
Obie się pośmiałyśmy, ale sprawę zatwiłam