Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Na 100 % to Iwonicz Zdrój. Widać Pijalnię Wód, Stary Pałac i te pergole przy pomniku Teodora Torosiewicza.
A zdjęcie zrobiono albo z okna Sanatorium Pod Jodłami (choć nie ten kąt), albo z tej górki nad Sanatorium
Bożena masz dobre oko. Brawo. "Pd Jodłą" nie sięga nawet połowy
wysokości zbocza góry "Glorietta" skąd robione było zdjęcie.
p.s. muszę się "wynieść" z tych okolic bo za szybko zgadujesz.
.
Wiesz Dzia_dku? Byłam w Iwoniczu tylko przez 2 popołudnia, ale udało mi się przejść centrum Zdroju wzdłuż i wszerz ..... a że jestem wzrokowcem, to ......... co nieco utkwiło w pamięci
Hymmmmm.... mnie się już kończą pomysły, co tu wstawić. Może taka łatwizna....... Który Dom Zdrojowy jest zwieńczony taką kopułką