Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: malgorzatas »

Mam nadzieję, że ten naszej małej grupce te wypociny faktycznie chociaż tyci tyci poprawiają nastrój :)
Florko :kwiat: fantastycznie...uchachałam się ..piszcie dalej...macie wiernych czytelników :serce: Siłą mnie z kamienicy nie wyrzucicie :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ANDY12345 pisze: 24 lis 2018 17:07 Chciał nie chciał ale to poprawia oglądalność :lol: i dodaje smaczku nieprawdaż ? ;)
Z tą oglądalnością nieco krucho... :lol: Jakoś się nie poprawia :(
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Odwiedzających jest coraz więcej, a jak się fama rozniesie co się tutaj dzieje to pozostałe tematy będą usychać będziemy musieli je reanimować :lol:
najlepiej metodą usta - usta. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pół godziny minęło a 17 zaglądnięć było. Powoli będzie się rozkręcać :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jaka cisza na forum, widać że andrzejki się udały :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: BozenaMat »

Oj pobalowało się wczoraj........ :oops:
A tu tyle ciekawych rzeczy z życia kamienicy......... :D Oj robi się intrygująco........ :D Kamienica z deczka ożyła, jak Florcia przestała ukrywać się w owych swoich czterech ścianach i aktywnie zaczęła udzielać się na niwie naszej barwnej społeczności :D

Florka pisze: 24 lis 2018 17:06 .co ciekawe im więcej piszę tym więcej myśli mi się pojawia. Mam nadzieję, że ten naszej małej grupce te wypociny faktycznie chociaż tyci tyci poprawiają nastrój :)
No jakbym siebie słyszała... jedna myśl się nasunie, zacznę pisać, a tu następne pędzą jako ten Struś Pędziwiatr :D
Oj, Ty Florciu nawet nie wiesz jaki uśmiech wywołałaś tymi swoimi tekstami i... jak skala humorku poszybowała ku tej górnej granicy :D Fajnie, że piszesz...... proszę o więcej :D ..więcej i więcej :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O już wstałaś :D ,i jaka nienasycona jeszcze, jeszcze woła. zwolnijcie bo na zakrętach będzie ciężko. Bożenko miałem Ci podpowiedzieć pewną myśl, oto ona. Na forum tyle jest poruszanych tematów, że można i niektóre wykorzystać albo wpleść na bieżąco i nie mówie tu o kręceniu lodów, chociaż jak szły rymowanki to wesolutko było i niejednej osobie humor się poprawił :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY.......... wprawdzie tematów na Forum sporo, ale i w głowie niejedna myśl się kołacze :D Zobaczymy jak to będzie.
A co do pisania... czasem tak jest, że tekst za tekstem się ciśnie pod paluszki, a czasem nic........ wena frrrrrrrruuuuuuuuu sobie odleciała i trzeba poczekać. Tak więc niekiedy zakrętu nie złapiesz, a czasem... czekając na jakieś wydarzenia w kamienicy zapuścisz korzenie :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dzień Dobry :kwiat: Ja też już wstałam i przywitać się przyszłam z lokatorami...

Korzenie już zapuściłam w kamienicy... :D będę zaglądać bo stale w oknie nie będę... :lol: :lol:

Miłej niedzieli :kwiat:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Gosiu............ jak nic.......... czas Cię w kamienicy "zameldować". Może najpierw jako gość, a później............. kto to wie :D Przeprowadzki też są fajne :D A powiem Ci po cichu, że może zwolni się jedno mieszkanie :D Pisz podanie, to może administracja przychylnym okiem zerknie i pozytywnie rozpatrzy :D
Chociaż jako gość masz się lepiej :D Nie słyszysz nocnych ekscesów :D
ODPOWIEDZ