Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam,zapewne nie wszyscy pamiętają jak to koleżanki piszą....Wypasioną Opinię Violeta bo była bodajże z 2012 roku i nie wszyscy byli już na forum-co nie oznacza że Zbigniewowi nie należą się Podziękowania za napisanie swojej i poświęcony czas-jest to sens tego forum i dobrze że-wprawdzie nie wszyscy ale spora grupa Kuracjuszy po powrocie z kuracji je pisze-przyłączam się do Podziękowań i Pozdrawiam
Andrzejku, opinia była całkiem świeża, z ubiegłego roku i jak widać niewiele się zmieniło (poza zburzonym Henrykiem). Ale żeby nie było... dołączam się do podziękowań. Pozdrawiam
Violet58 muszę Ci powiedzieć,że Henryk " powstał z popiołów" . Już cały kompleks posiada cztery kondygnacje i cały czas trwają prace. Nad Henrykiem stoją dwa dźwigi widoczne z Trzygłowa. Samo oddanie nowoczesnego sanatorium z hotelem już w 2019 r. Przynajmniej tak pisze na tablicy budowy obiektu. Będzie to nowoczesne sanatorium, ale nie piszą czy będą się w nim leczyć kuracjusze z NFZ, czy kuracjusze z Niemiec. W każdym razie ładnie to już wygląda, chociaż jest jeszcze w budowie. Byłem przy ogrodzeniu budowy i mogłem podziwiać wizualizację jak ma wyglądać. Chciałem Ci violet58 podziękować za wskazówki przed wyjazdem do Świnoujścia.
Gienia ja też tej opinii przed wyjazdem nie widziałem na forum. Nie wiem jak to się stało, że jej nie znalazłem.Może moderator połączy oba tematy w jeden i wtedy będzie kompletna opinia o Świnoujściu i obiektach "Uzdrowiska Świnoujście S.A."
Super Zbyszku............... dzięki za opinię. Ja od jakiegoś czasu robię sobie listę potencjalnych miejsc na następny wyjazd do Sanatorium. I tak dodaję do niej Trzygłów w Świnoujściu