Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani moi Dolny Sląsk prawie stoi w miejscu przez
miesiąc ubyło mi nr 1030 zima a tak wolno obecnie mam nr 37233
tak jeszcze nie było to na tyle narka
Ricardo pisze: 30 lis 2018 17:12
Witam szanownych kolejkowiczów
Ja chcę na listę dostać się,w moim nfz po kilku tygodniach zastoju dziś numerki się posypały....
Pozdrawiam
Mój aktualny nr 55680 i chyba będę musiała wysiąść z tego pociągu . Właściwie zostaję,może jaki zwrocik upoluję. Czekam na weryfikację i chyba muszę czekać tak do lutego.Pozdrawiam Wszystkich.
Ricardo pisze: 30 lis 2018 17:12
Witam szanownych kolejkowiczów
Ja chcę na listę dostać się,w moim nfz po kilku tygodniach zastoju dziś numerki się posypały....
Pozdrawiam