Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzeju1955 wiem, że....
Nie pomogę w kwestii testowania nart Lusti, bo od lat jestem wierna marce Atomic i Rossignol , ale dziękuję za pozdrowienia i życzenia.
Lusti, nie słyszałem , pewnie niezłe, moim starym atomic"om po podostrzeniu nic nie brakuje. Może trzeba zmienić na te lusti / tak z niemiecka to dobrze się kojarzą/
A czy to nie jest przypadek, że dziś obchodzimy też Światowy Dzień AIDS?
Co ma jedno wspólnego z drugim?
Dodam, że Światowy Dzień AIDS powstał z myślą o osobach chorych oraz w celu uświadamiania społeczeństwu tematów dotyczących. tej właśnie choroby.
Szkoda że tylko dziś. Jest tylu ludzi niepełnosprawnych.zagubionych w gąszczu pędzącej codzienności ludzi zdrowych.Nie jesteśmy świadomi nawet jak bardzo Ci ludzie potrzebują zwykłego dobrego słowa otuchy i chociaż małego uśmiechu.Tak mało a pomaga...Zauważmy ich na ulicy...wśród znajomych sąsiadów. rodziny i uśmiechnijmy się lub chociaż zadzwońmy z pytaniem:Co u Ciebie słychać? To pomaga.daje im wiarę że jeszcze ktoś o nich pamięta i że są zauważalną częścią naszego społeczeństwa
Kiedyś i my możemy do nich dołączyć o ile jeszcze nie jesteśmy.