Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Himera86,będzie zima,oby taka ładna. Ja podsumowałam miesiąc,na kardiologii zeszło 1751 numerków.Mam nadzieję,że teraz już pociąg zamieni się w pendolino.Moja znajoma przy nr 2240 dostała przydział do Ciechocinka:luty 2019.Życzę miłego wieczoru.
Według mojego podsumowania to w Listopadzie ubyło 1600 numerków na reumatologi . Analogicznie patrząc to w październiku ubyło tyle samo. Nowy miesiąc nowe możliwości
Szalone rozbieżności w numeracji.
Od 1300 do 2300.
Trudno podjąć się dyskusji, lecz najbliższe tygodnie po jesiennych zawirowaniach wykażą jaka jest prawda.
I przy tak malym dzisiejszym spadku doczekalam sie przydzialu. Od marca 2016. Niestety wymarzone morze idzie w zapomnienie. Polańczyk wita. Od 14 lutego.
bewe pisze: 07 gru 2018 22:05
A ja od dzisiaj startuję,właśnie dostałam powiadomienie o rejestracji mojego wniosku.Mój numer122061 okres oczekiwania 34miesiące:)
Witaj...więc tak jak i ja wyjazd w 2021 pewnikiem te 34 miesiące czekania się wydłuży