Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To bierz te butelki i koleżeństwo forumowe i przyjeżdżajcie do mnie [/quote]
Kruszynka , hmmmm ale gdzie ??? który rejon naszego kochanego kraju ???[/quote]
Załatwię wjazd ,tylko dla zaprzyjażnionych rejestracji
Właśnie wrócilem z kaszub, przebłyskuje słoneczko jest ciepło . Pogoda w Trójmieście nie na plażę . Kupiłem brusznicę ( borówkę) i robię dżem .Aby do piątku i na Kaszuby do Amalki Pozdrawiam
Witam Wszystkich
Pochmurno i duszno jest u Mnie,ale przeżyje
WiKaPi dobrze,że nie mam już samochodu moja rejestracja była DW a potem DST
Pozdrawiam i miłego dnia życze.
Słoneczko właśnie wschodzi, jest 17 stopni ciepła za oknem, zapowiadają ochłodzenie i deszcz.....zobaczymy co nam dzień przyniesie . Jak na razie jest bardzo przyjemnie . Pozdrawiam