Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
grzegorz67 pisze: 28 lis 2018 08:29
Cześć, u mnie masaż o 16-tej.Czy zwolnienie można otrzymać choć na kilka dni 2-tyg. rehabilitacji/mam trzy 12 godz. zmiany/?
Pozdrawiam.
Spróbuj .... zawsze można mieć jakieś " schorzenie ". A tak poważnie to słyszałam, że lekarz może wystawić takie zwolnienie
Dzięki,chodziło mi o zwolnienie z pracy,
nie z zabiegów.Pozdrawiam.
Dzień Dobry Nocne
Się ociepliło, będzie padać.
Ślizgawica na zamarzniętym asfalcie i mnóstwo
wypadków
Nie wychodzę domu..
Polecam.
Dobrego dnia i owocnej niedzierrrli
Atinka wita...nikogo Wszyscy są tylko akurat nie w tym temacie albo w kurortach-na kuracji,albo pod kołderką bo mimo ocieplenia to jednak chłodno,Pozdrawiam,Serdeczności i Buziole Przesyłam i Miłego Wieczoru Życzę