Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,Buziole Zawsze Są-a te z baryłkami smakują....Wyjątkowo Wszystkim Solenizantkom Raz jeszcze Wszelkiej Pomyślności a pozostałych Nocnych jak Zwykle Serdecznie Pozdrawiam z Życzeniami Dobrej,Spokojnej Nocki i Miłego Dnia Felicji-szybkiego powrotu do Zdrowia bez komplikacji
Dzień dobry ,poranna zmiana
Nocne Barbórki ,pobudka
Pogodny dzień za oknem ,pogoda zmienna
Poranna kawusia na dzień dobry , z miłymi życzeniami
Pozdrawiam nocne marki https://www.youtube.com/watch?v=fXassdh ... A%E2%99%A5
Bibi jeszcze ja z serdecznymi życzeniami.Troszkę spóźnione ale szczere.Wczoraj po terapii parkietowej podałam.Wszystkim promyczki słońca z urokliwej Krynicy przesyłam