Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A dlaczego, ja mam zawsze dzień.
To komuniści zaczęli wprowadzać różne dni żeby pokazać narodowi trud robotniczy.
Kto pamięta za komuny jak wyglądał Dzień Kobiet ? Kobiety dostały po goździku i pończochy (rozmiar uniwersalny) i z powrotem do pracy, a faceci chodzili nawaleni po zakładzie. Wszystko co robią ludzie robią to dla wspólnego dobra i doceniajmy to co jest pozytywne, bo niestety nie wszyscy tak podchodzą do tego.
Jestem osobą niepełnosprawną i spotykam się z różnymi ludźmi, dlatego taki jest mój osąd. Pozdrawiam
Listy z życzeniami do Świętego Mikołaja dzieci mogą wysyłać na adresy trzech urzędów pocztowych:
do Drøbak w południowej Norwegii:
Julenissen’s Postkontor, Torget 4,
1440 Drøbak, Norwegia
do Rovaniemi w Finlandii:
Santa Claus, Arctic Circle,
96930 Rovaniemi, Finlandia
do Kanady:
Santa Claus, North Pole,
Canada, H0H 0H0
I jak tu nie wierzyć w Św. Mikołaja.