Z życia pewnej kamienicy :)
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
-
forumowicz
Re: Z życia pewnej kamienicy :)
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 45 razy
No i tak sobie idę... idę.... głowa jak zwykle w chmurach i co widzę? O mało żem łba nie rozbiła, jak się na tych prezentach potknęłam. Ale udało się równowagę utrzymać i zrobiłam fotkę naszej Bagatelki.... No no no...... chyba te wszystkie nasze ekscesy do Mikołaja nie dotarły....
Florciu....... weź no Ty podziękuj Staruszkowi za te dary. I powiedz, że się bardziej niż dotąd będziemy starali, co by w przyszłym roku zasłużyć na podarki.
Aaaaaaaa……… i cmoknij Go w tę siwą brodę
Bagatelka po przejeździe Mikołaja
Święty Mikołaju............ baaaaardzo dziękuję za wyjątkowy prezent....... ech ta filiżaneczka......... cudeńko...... a szaliczek, to będzie tylko na niedzielne spacerki........
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Jest coś praktycznego, to musi być coś niepraktycznego ale fajnego
Widzę że Mikołaj musi lubić naszą Bagatelkę, że się tak spieszy z prezentami ho, ho, ho
- Załączniki
-
- i dla chmielnych Braci
- IMG_20180108_093839.jpg (33.23 KiB) Przejrzano 230 razy
-
- no i dla najważniejszej osoby coś wyjątkowego, jak Ci się podoba Bożenko
- IMG_20180108_094623.jpg (42.64 KiB) Przejrzano 230 razy
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Co do psa...to nadal źle ma wenflon założony..i jutro znowu kroplówki ...krew w badaniu i jutro będzie wiadomo czy otruty czy wirus bo mają dużo takich przypadków w ostatnim czasie ...może tylko pić od 2 dni nic nie je...jest bardzo słaby....i moja prośba..jak macie pieska to nie puszczajcie go luzem...ludzie wszystko wyrzucają a potem psy cierpią...nawet jak nic nie poliżą ,nie zjedzą to chodzą po trawie...łapy potem liżą..najgorsze to patrzeć na takiego psa....
Wszystkich pozdrawiam i do usłyszenia po niedzieli...Dla Was mam tylko UŚMIECH...i
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 45 razy
Ale szopka piękna
To ja idę zaparzyć herbatkę w tej cud filiżaneczce......... miłego wieczoru. I nasłuchujcie..... jak Mikołaj koło kamienicy będzie przejeżdżał, to mnie wołajcie
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

1). kierownik ma zawsze rację
2). jeżeli nie ma patrz punkt pierwszy
Lubisz robić to co robisz, gdybyś nie zaczęła tego wszystkiego tego by nie było, a że sprawia ci to wielką frajdę to i nam jest miło. Jest taka odskocznia gdzie miło spędza się czas z Wami, a pewnych rzeczy nie można niczym zastąpić
ps. naturalny widok jest jeszcze lepszy (mówię o szopkach)
-
forumowicz