Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Jest to wieża ciśnień w Ciechocinku
Ciekawostka: Przez pewien czas z wieży ciśnień nadawało miejscowe Radio Las Vegas. Jego matką chrzestną była Violetta Villas
I chciałam bardzo podziękować za dobrą zabawę. Fajnie było szukać cóż to wstawiacie... a że byłam tylko jeden raz w Sanatorium, to wyzwanie było nie lada. Miłej zabawy życzę
BozenaMat pisze: 06 gru 2018 23:52
Jest to wieża ciśnień w Ciechocinku
Ciekawostka: Przez pewien czas z wieży ciśnień nadawało miejscowe Radio Las Vegas. Jego matką chrzestną była Violetta Villas
I chciałam bardzo podziękować za dobrą zabawę. Fajnie było szukać cóż to wstawiacie... a że byłam tylko jeden raz w Sanatorium, to wyzwanie było nie lada. Miłej zabawy życzę
Bożena ja też nie wszędzie była a nawet jak byłam to nie wszystkie kąty zaliczyłam Mamy google i często intuicja mi podpowiada gdzie szukać i powiem ci że to szukanie czy w archiwum swoim czy w internecie jest dla mnie świetną zabawą . Więc bawmy się dalej w tak miłym towarzystwie .
A odpowiedz jest oczywiście prawidłowa . Wieża ta stoi na skraju Parku Sosnowego i dodam jeszcze że na parterze funkcjonowała początkowo restauracja „Pod wieżą ciśnień”, później kawiarnia „Ogniwo”.
smuga pisze: 06 gru 2018 20:09
Czas Bogutko odwiedzić Rymanów , bardzo urokliwe małe uzdrowisko
Hej, Rymanów - byłoby fajnie ale dla mnie raczej na razie nie do ogarnięcia - 800 km, 10 godz.
Może kiedyś wiele elementów układanki ułoży się w wyjazd.
Ja też fajnie się bawię, Grzebanie we własnej pamięci i w internecie ... to lubie.
Pozdrawiam
Bogutka
No weź ...... smutno w tym temacie , zero zagadek . Mikołaj zawinął się gdzieś z worem i zniknął No to jak wszyscy się wstydzą to ja pokażę ....znowu fontannę
To tak na szybko. W jakim uzdrowisku znajduje się ta kamienica, gdzie ludziaszki aż stękają.... podtrzymując skelpienie dachu. I co znajduje się w owej kamienicy?