Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
oj tu też widać ....smog ....No to właśnie nasze uzdrowiska . Lubię Czeskie i Słowackie tam tylko grzeją gazem i powietrze prawidłowo uzdrowiskowe To może sobie strzelę bo nie mam pojęcia dwie tarcze ....Muszyna , Krynica
Smog tak ... był marzec i mnóstwo dymu z kominów .... miałam zamiar te fotkę wysłać do władz uzdrowiska i zapytać za co place klimatyczna opłatę?
To nie Krynica ani Muszyna ... tam nie byłam. Z prawej stronu Aquapark widać .