Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Koniec tygodnia z nr 1900, sanatoryjne pendolino mknie z zawrotną prędkością i oby do wiosny, a wszystkim oczekującym miłego przedśeiątecznego weekendu
Tak pędzę ekspresem ale przyjdzie taki moment i będzie spowolnienie swoje trzeba odczekać jeśli chodzi o profil to reumatologia pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku
Ja składam wniosek 20.12 i być może w niedługim czasie wsiądę do tego pociągu ale to dopiero po nowym roku.
Wojtek mnie też tak szybko spadały a później tylko po kilkaset na miesiąc ale i tak dostałem przydział z nr. powyżej 4000 po 14 miesiącach. Liczyłem na maj a dostałem 2 stycznia.