Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Niezależnie od schorzenia dostajemy numerek kolejny,zaręczam.W NFZ mają nas rozbitych na grupy,ale
my tego nie widzimy.I dlatego przydział np.na kardiologię może być przy 4000/przykład jan1955 zdaje się/.
Lub na reumatologię ktoś dostanie przy 2000,a ten z 1500 czeka,gdyż np.nie minęło mu 18 mies. od powrotu.
Pozdrawiam.
Witam, od poniedziałku numerki znowu szybko spadają, 1785, to dzisiejszy i pewnie jeszcze do piętnastej ubędzie ale specjalnie to mnie nie cieszy,gdyż miałam nadzieję na wiosenny wyjazd a wniosek (laryngologia) składałam w październiku 2017, a zatem upłynęło 14 miesięcy. Pozdrawiam wszystkich spieszących lub mniej na upragnione skierowanie z NFZ
Ricardo pisze: 17 gru 2018 12:55
Ile numerów na dobę średnio spada?
Witaj Ricardo
Różnie to bywa z tym tygodniowym spadkiem. Ale na podstawie mojej dokumentacji na dzień dzisiejszy średnio to 64 numerki na dobę. Do końca już tylko 7600, a wniosek był złożony do NFZ 17 stycznia br. Mogę jeszcze dodać że poprzedni wyjazd dostałem przy spadku 62 numerków/dobę.
Pozdrawiam
Ricardo pisze: 17 gru 2018 12:55
Witaj
Ile numerów na dobę średnio spada?
Witaj, co prawda nie prowadzę skrupulatnych statystyk, a średnią dzienną mogłabym wyliczyć znając numer z jakim wystartowałam, ale nie znam go. Jedyne co mogę określić, to, że dzisiaj spadek numerków jest o ponad 350, to zdecydowanie dużo w porównaniu z miesiącami letnimi.