Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
My na trawce też , musisz się lepiej ubierać a jak marzniesz to trzeba Ci ciśnienie podnieść . Teraz mamy ubrania lekkie i ciepłe, nie to co ciężkie kożuchy futra i jak tu się ruszać
Andy....to chyba nerwy przedświąteczne u Entropii.Większość tak ma.Po świętach cała adrenalinka schodzi i jest spokój. Wtedy i zima jest jakaś ładniejsza.I cieplej robi się i na ciele i w duszy.Tylko dziwne prezenty szukają zastosowania w życiu albo szukają sobie innych właścicieli.
Dlatego prezenty powinny być od serca (to nie moje słowa) a nie wielkie lub drogie bo powinny być dla nas, a nie jak zapchaj dziura .
Różnie reagujemy na święta, ja akurat nie przepadam nie lubię tego zamieszania i hałasu.
Ja też nie...jak tu większość z resztą.
Ostatnio nawet moja córka zwierzyła mi się. że panicznie boi się Mikołaja.Takie siadanie mu na kolania.wypytywanie ją o wiek.Pytanie czy kocha.całowanie go.przytulanki.recytacja mu wierszyków itd. powinno podlegać w wykonaniu nieletnich pod paragrafy nagadywania do nierządu.wykorzystywanie seksualne.korupcja i kilka innych. Na dodatek rodzice do tego nakłaniają własne dzieci.Nawet płacą. Sodomia z Gomorią. Coś w tym jest.
A gdzie tam... Wyrobiłam w sobie znieczulenie przedświąteczne Lżej się żyje i naprawdę da się. Syczenie jest cechą wrodzoną
Andy też odpada... Najlepszy kołnierz to brak kołnierza