Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Wierzę że jest tam fajnie ale po półrocznym pobycie za dziecka w sanatorium w Rabce postanowiłam sobie że nigdy w życiu tam moja noga nie postanie .... to taka moja awersja nie uleczalna
Ostatnio zmieniony 17 gru 2018 22:44 przez smuga, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień Dobry
Ja będę trochę później i też postaram się zgadywać
Miłego Dnia I trafnych odpowiedzi. ...
Ciężka była ta Margot zagadka..ale o to chodziło. ...