Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 274 razy
Podziękowano: 139 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: GIENIA »

Ja piernicze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ostro było :lol: :lol: :lol: :lol:

A przyszłam tu z taką kultywatorną propozycją :lol: :lol: :lol: ... otóż ... moze pójdziemy z kolęda , czy po kolędzie .... zwał jak zwał ... u nas to po prostu kolędnicy :lol: :lol: Ali jak nic byłby jednym z trzech króli :P
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Ani chybi Gieniu.............. Ali uratowany. Nie musisz się przyznawać do niecnego czynu......... ale znów podskoczyła nam konsumpcja kefirku :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Noooo poczułem się jak w raju :lol: :lol: :lol: , w koło Białogłowy, pod plecami miętko, flaszeczki na podorędziu tylko żyć nie umierać i to jeszcze przed świętami. Ciekawe co będzie w Nowy Rok :D , oprócz fajerwerków ;) .
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Jutro maślanka...będzie pod drzwiami ...Boże w życiu tyle nie wypiłam :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Poczekaj poczekaj za chwilę Nowy Rok wtedy powiesz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz

Post autor: Cygana »

Dobry wieczór :lol: :lol: jak tak dalej pójdzie to do AA w nowym roku będę się musiała zapisac, całkowicie sobie wyobrażam tę naszą kamienicę te wszystkie zawirowania ,oj będzie kac jak nic ,dobrze że Gosia tej maslaneczki ....Jeszcze nigdy w życiu film mi się nie urwał ,a jednak-super :lol: :lol:
Miłych snów :kwiat:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

A Ty Cygano myślisz, że mnie się urwał?.......... Ja to nawet nie wiem, co to rausz :D
Ale mam nadzieję, że brzmi wiarygodnie :lol:

Dobrej nocy życzę....... i chyba na jakiś czas przerwa z "występami" w kamienicy...... czasu zbyt mało na przyjemności..... od jutra już pełną parą ruszam z przygotowaniami :) ........ pisanie czas odłożyć na półeczkę :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do mnie się zapiszesz ? :D , po co czekać do przyszłego roku , możesz już teraz :lol:
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz

Post autor: Cygana »

Oj wyobraźnię to my mamy ...umiecie tak cudnie zamienić w słowa pisane ,ja nie :cry: ale z otwartą buzia chętnie zaglądam czytam co nowego ...Bozenko wszystko brzmi wiarygodnie, ten cały rausz :lol: :lol: Ja ostatnio to podwójne życie prowadzę. Andy a z tym leczeniem to jednak do nowego roku poczekam a licho wie co się jeszcze w starym wydarzy :lol: :lol: i tak północ na tym rozmyslaniu mnie dopadła jak
Kopciuszek uciekam :D
DOBRANOC :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry. 🌺
A mnie znowu nie ma...pozdrawiam Was z uroczego Krosna. Nareszcie śnieg zobaczyłam. Słoneczka Wam życzę. Do domku daaaaleko.
P_20181218_222505.jpg
P_20181218_222505.jpg (26.98 KiB) Przejrzano 103 razy
ODPOWIEDZ