Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bardzo Ci dziękuję.Napewno jeszcze będę pytać.zasypię Cię pytaniami.hihi.Cos wiem o wypoczynku bez stresu,w maju byłam w sanatorium i ZUS mnie znow wysyła.Liczę na dobrą rehabilitację.pozdrawiam i zdrowia życzę.
Ja jade na narzad ruchu kręgosłup. Racja, duzo zalezy od pozytywnego myslenia i dobrej ekipy ludzi...do zobaczenia na miejscu..ja jade samochodem wiec jak cos bedzie do dyspozycji
Chalanger ja też chyba autem ale mam prawie 400 km, więc się trochę boję.Ale jeszcze zobaczę.Gdybym jednak autem nie przyjechała to chętnie się do Ciebie przyłączę w razie mobilnej wędrówki po okolicy. Do zobaczenia wkrótce
Czajnik na wyposażeniu pokoju. Żelazko można wypożyczyć w recepcji. Lodówki niestety nie ma. Ja trzymałam na balkonie. Kubki i łyżeczka też na wyposażeniu.