Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witajcie !
Dziś wydzwoniłam zwrot do sanatorium MSWIA w Krynicy-Zdroju. Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam . Ktoś ma jakieś doświadczenia, informacje na temat tego sanatorium ? A może ktoś się wybiera ze mną w tym terminie ?
Pozdrawiam
gamlog pisze: 18 gru 2018 19:03
Witajcie !
Dziś wydzwoniłam zwrot do sanatorium MSWIA w Krynicy-Zdroju. Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam . Ktoś ma jakieś doświadczenia, informacje na temat tego sanatorium ? A może ktoś się wybiera ze mną w tym terminie ?
Pozdrawiam
Witam, Myślę, że nie będzie powodów do żałowania podjętej decyzji. Klimat w sanatoriach tworzą sami kuracjusze, jak dobrze dobierze się towarzystwo to będzie OK. Ważne, że jest to Krynica, która jest już w białym puchu i jest co tam robić. Miasto jest ładnie świątecznie udekorowane więc wieczorne spacerki mile widziane. Też wyjeżdżam do Krynicy lecz turnus mam od 4.01.2019 w ośrodku Lwigród. Jesteśmy z tego samego województwa ale ja będę jechała nocnym autokarem z Warszawy. Ty będziesz wcześniej to dasz znać jak jest naprawdę. Pozdrawiam
Ja jadę pierwszy raz do Krynicy, więc nie znam miasta. Wiadomo, że towarzystwo to podstawa udanego wypoczynku . To nie moje pierwsze sanatorium i coś już wiem na ten temat . Może gdzieś się spotkamy wśród tłumu kuracjuszy .
gamlog pisze: 21 gru 2018 19:19
A ze mną nikt nie chce jechać ?
Także będę jechała do Krynicy zaraz po Tobie, bo mam turnus od 4.01 w Lwimgrodzie czyli po sąsiedzku. Myślę, że fajnie by było spotkać się gdzieś na spacerku. Pozdrawiam