Wyjazd do Iwonicz Zdrój 02.01.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bogussia
Na forum od: 14 gru 2018 14:57

Re: Wyjazd do Iwonicz Zdrój 02.01.2019

Post autor: Bogussia »

Dziękuję za informację, a czy do Iwonicza Zdroju dojeżdża kolej, bo jakoś nie potrafię znaleźć połączenia kolejowego.
A może ktoś jedzie samochodem 2 stycznia z Górnego Śląska do Iwonicza Zdroju i powraca 25-go i ma wolne miejsce?
Miłego wieczoru.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Koleja w Krośnie wysiadasz.Przeczytaj priv,kliknij na górze po prawej przy kopercie.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z Katowic masz o 1.00,w Krośnie przesiadka i o 6-tej jesteś w Iwoniczu.
Awatar użytkownika
Basia83
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2018 09:39
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Basia83 »

Jadę z Katowic samochodem.
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: BozenaMat »

Nie wiem z jakiego miasta na Górnym Śląsku pojedziesz, ale z Katowic masz bezpośredni autobus (firma Neobus) do Iwonicza zdroju.
Obrazek

Trasa z przesiadkami może i w lecie ujdzie..... zimą, gdy ma się spory bagaż, to już kłopot. A do Katowic to może Cię ktoś z rodziny czy znajomych podwieź. Miłego pobytu życzę. :)

Ooooooooo......... to dogadajcie się dziewczyny. Razem raźniej podróżować :)
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak,bez przesiadki.Wpisalem Iwonicz tylko i wyszła zmiana autobusu w Krośnie.Pzdr
Bogussia
Na forum od: 14 gru 2018 14:57

Post autor: Bogussia »

Jeszcze raz dziękuję za informacje i za pryw. Dzięki temu znalazłam 3 połączenia, muszę się im przyjrzeć.
Pozdrawiam
Gość

Post autor: Gość »

Basia83 pisze: 11 gru 2018 12:00 Jettp, ostatnio sporo nowości znalazło się w szafie, poza tym nie szata zdobi człowieka, lecz wnętrze. Nawet ostatnio przeczytałam :arrow: "Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie, w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca, gdzie mieszka miłość." Wiadomo czyje słowa, ale też nie będę wskazywała kto je umieścił na ns ;) . I wszystko jasne :mrgreen: :kwiat: Miłego wtoreczku :kwiat:
Jak tam zdrówko ?, musisz się podleczyć, bo jak będziesz śmigać z kijami obolała :oops:
Awatar użytkownika
Basia83
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2018 09:39
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Basia83 »

Zdrowie - dziękuję, jako tako. Czasu brak, sporo pracy, pakowanie będzie na ostatnią chwilę, słyszałam nawet od bliskich żebym termin zmieniła. A jak u Ciebie? Jak kręgosłup?
Gość

Post autor: Gość »

Basia83 pisze: 20 gru 2018 21:32 Zdrowie - dziękuję, jako tako. Czasu brak, sporo pracy, pakowanie będzie na ostatnią chwilę, słyszałam nawet od bliskich żebym termin zmieniła. A jak u Ciebie? Jak kręgosłup?
Mój kręgosłup ? myślę że będzie dobrze. skończyło się na zastrzykach, w Iwoniczu może doleczę. Ale póki co to na te święta i nowy rok wszystkiego najlepszego a najwięcej zdrowia Tobie i Twojej rodzinie z całego serducha życzę 🎄 :kwiat: 🎄 :kwiat: 🎄 :kwiat: 🎄 :kwiat: 🎄
ODPOWIEDZ