Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja mam juz piecdziesiatke Ale mysle ze pewnie sie dogadamy.W sanatorium wiek nie jest wazny tylko humor i dobre nastawienie.Mam nadzieje ze dobrze spedzimy ten czas i pogoda nam dopisze.Pa
Asiu13 cierpliwość Twoja została nagrodzona. Teraz czekasz na początek września.
Może oczekiwałaś na leczenia swojego schorzenia nad morzem ? Jeśli nie masz
kłopotów z ciśnieniem to i górski klimat nie przeszkodzi w dojściu do formy
płuckom. Co do samego sanatorium to już poznałaś krążące opinie w internecie ?
Pozdrawiam.
Witam dzi.Tak jak przypuszczasz oczekiwalam morza,ale to juz czwarty raz lekarz zaznacza mi morze a daja gory.A co do osrodka w Rabce to niebardzo moge znalezc jakies opinie.Jak cos wiesz to podpowiedz.Bylam juz raz w Rabce w Jagiellonce i jakos nie bardzo milo wspominam ten wyjazd ale to ze wzgledu na marcowa pogode i wspollokatorki ktore szly spac o 19 i gasily swiatlo .Mysle ze tym razem bedzie lepiej.Pozdrawiam.
Z tą 19.00 i brakiem oświetlenia w pokoju to pewnikiem sobie poradziłaś Asiu13
wracając do pokoju przed 22.00 .
Na razie wstrzymam się z cytowaniem opinii o Rabczańskim Zdroju. Te, które są
w sieci mogą być nie obiektywne. Jeśli nie znajdziesz sama to link na Twoje życzenie prześlę
na PW. Pozdrawiam.