Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium. Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Dzień dobry. A ja usiadłam i chociaż nie lubię kabaretów ten od Andrzeja obejrzałam z przyjemnością. I oby to jedno zdanie o podziałach wśród rodzin chociaż w święta nie miało racji bytu.
My wczoraj z mężem spędziliśmy cudownie czas w małym świdnickim kościele, w krótkim braliśmy ślub na koncercie organowym połączonym z pięknym tenorem.
Dzisiaj powoli, deszcz pada, nastrój jakiś mało świąteczny.
Pomyślę o Was wszystkich dzisiaj wieczorem przesyłając w myślach pozytywną energię.
Cygano jeżeli się spotkamy poproszę o skrzata na szczęście, zakochałam się.
Bywajcie....
Co tak u Was późno pierwsza gwiazdka pokazuje się ? Ja już o 17- tej po kolacji,a za niedługo podwieczorek a Kevina od chyba kilkunastu lat nie wpuszczam do domu i mam porządek .
Witam swiatecznie... po wigili ....po spiewaniu kolęd .... (a śpiewamy na głosy)i prezenty też były a teraz oglądamy Kewina ,zostałam przegłosowana dobrze że są reklamy to zaglądam żeby się przywitać a o północy pasterka ....miłego świętowania
Cześć Śpioszki, pokolędowali a teraz odsypiacie? Lekkie śniadanka i proszę się nie przejadać, bo, że noworoczne postanowienia już tuż tuż to nie znaczy że znowu mają być podobne jak zeszłoroczne , no chyba że już Jesteście idealne .
Ja zacząłem od owsianki .
Raczej uśpi dzień dobry. Pobudka o 6 nie wiem po co... na dworze wiatr, deszcz, szaruga. Nawet pieseł chętnie został by w domu. Dzisiaj troszkę odwiedzin. Cieszę się, że spędziliście cudownie wczorajszy wieczór.
Pozdrawiam i życzę aby dzisiaj było jeszcze milej. A tych co mają śnieżek proszę chociaż o zdjęcie...