Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie mów ,że mnie kochasz i pragniesz,gdy przed chwilą mówiłeś to jej.
Powiedz ,że pokochasz mnie jak jej już nie będzie w Twym sercu i proś bym poczekała ,a ja poczekam.
z mojej szuflady.
Podobno ....żadne uzależnienie nie jest piękne....A ja jestem uzależniona od miłości do Ciebie i to jest piękne .Pozwól mi kochać Cię i okazywać Ci mą miłość każdego dnia
Na mnie też działa taki serdeczny, łaskawy i szczery uśmiech. Coś w tym jest...,jakieś zewnętrzne odbicie stanu naszej duszy. Z forum, to od razu przypomina mi się wesoła Elunia z niesamowicie zaraźliwym i radosnym uśmiechem. Uśmiechniętego dnia życzę wszystkim. Pozdrawiam.