Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam mam następujący problem > Mam w styczniu wyjazd do sanatorium leczenie psychosomatyczne leczę od dawna i nasiliły sie objawy kture uniemożliwiając mi wyjazd w ramach prewencji zys co mam zrobić i co na to ZUS jak myślicie.
Witajcie... przybyło co nieco w boczkach ...ale wtoczyłam się jeszcze na forum... Kuba ja nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.. to wyjeżdżasz w końcu czy nie?? Jakoś tak zamotałeś..
Ja jutro podążam w kierunku Otwocka...już się boję. Chociaż może w pierwszy dzień po świętach nie będzie tak tłumnie jak zazwyczaj. Jedyną pociechą jest to,że spotkam mojego ulubionego doktora