Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pisząc, że recepcje świeciły pustkami chodziło mi o to, że nie było żadnych interesantów, bo oczywiście ktoś z personelu zawsze jest.
Lekarza też sobie jakoś w niedzielę nie przypominam, więc co nawet nie będzie możliwe ustalenie zabiegów - no dziwne. Jedynie pielęgniarki.
Poczekam na kwity i zadzwonię, to wszystko będzie wiadome.
W sanatorium tak to jest że lekarz dyżuruje pod telefonem bo jak coś się stanie poważnego to dzwonią na 999. W sanatorium szpitalnym lekarz już musi być całą dobę. Podejrzewam że badania będą w poniedziałek od rana a po południu grafik na zabiegi, przecież nie będzie dużo zabiegów pewnie po 3 dziennie. Pozdrawiam.
Turnusy w wielu obiektach zaczynają się w niedzielę. Wszyscy poza bazą zabiegową pracują normalnie. Ponadto nie znam sanatorium w którym nie byłoby obsady pielęgniarskiej ciągłej. W miejscach w których bywałam poza lekarzem dyżurnym przychodzili wszyscy przyjąć swoich pacjentów. Zgodnie z umową od poniedziałku zaczynasz już zabiegi.
Życzę wszystkim żeby w Nowym Roku otrzymywali skierowania do wymarzonych sanatoriów i byli na tyle zdrowi żeby sanatorium było przyjemnością Ja dzisiaj mam numer 3061, kto ma tak jak ja