Krynica Zdrój od 25 stycznia

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
yellow
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 gru 2018 10:11
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Krynica Zdrój od 25 stycznia

Post autor: yellow »

Witam będę w krynicy po raz pierwszy, może znajdzie się ktoś kto też wybiera sie od 25 stycznia i ktoś kto napisze co warto zwiedzić lub czego unikać w tym miasteczku. pozdrawiam
forumowicz

Re: Krynica Zdrój od 25 stycznia

Post autor: forumowicz »

Będę od 1 ,01 i opowiem co i jak ostatnio byłem jesienią dwa lata temu w starym domu zdrojowym i było ok. Zima w Krynicy pierwszy raz ale już mam rozeznanie gdzie na narty. Polecam wejść na stronę Krynicy i prześledzić program imprez jest tego sporo. Ale zależy co kto lubi. u mnie będzie koncert noworoczny, Pektus, Maleńczuk, Kult, Margaret. Żółty ty na dwa turnusy od 2 i 25 no ładnie... :D
IwciaB
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2018 18:17

Post autor: IwciaB »

A w jakim sanatorium będziesz od 25.01 jeśli można wiedzieć? Bo ja w wojskowym 😊
Marza70
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2018 19:34

Post autor: Marza70 »

Witam.Ja też będę w Krynicy w tym samym czasie i też pierwszy raz w tym miejscu.Bede w Nowych Łazienkach .Chętnie spotkam się np na ławce i ciachu ;)
Marza70
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2018 19:34

Post autor: Marza70 »

Oczywiście miało być na kawce i ciachu :lol:
IwciaB
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 paź 2018 18:17

Post autor: IwciaB »

Ławka czy kawka...jestem za 😎 będziemy w kontakcie 🙂
Awatar użytkownika
Anula251+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2018 22:11
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Anula251+ »

IwciaB pisze: 29 gru 2018 20:06 A w jakim sanatorium będziesz od 25.01 jeśli można wiedzieć? Bo ja w wojskowym 😊
[/quote
Ja też od 25 będę w Wojskowym😁
Lacrimosa123
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2018 20:58
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: Lacrimosa123 »

Dzień dobry, a ja będę w Krynicy od 23go stycznia. Pierwszy raz. Sanatorium Energetyk. Może ktoś też wybiera się do Energetyka?
Awatar użytkownika
profus
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2017 19:40
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: profus »

yellow pisze: 29 gru 2018 10:20 Witam będę w krynicy po raz pierwszy, może znajdzie się ktoś kto też wybiera sie od 25 stycznia i ktoś kto napisze co warto zwiedzić lub czego unikać w tym miasteczku. pozdrawiam
Co warto? już piszę: Jaworzyne, grzane wino na Górze Parkowej, cerkiew, w Tyliczu Kościól i Golgotę, ogrody w Muszynie. Krynica jest ładna zarówno zimą jak i latem. Jak ktoś lubi aktywnie spędzać czas zawsze znajdzie ciekawe ścieżki do chodzenia :)
Awatar użytkownika
yellow
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 gru 2018 10:11
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: yellow »

profus pisze: 30 gru 2018 22:57
yellow pisze: 29 gru 2018 10:20 Witam będę w krynicy po raz pierwszy, może znajdzie się ktoś kto też wybiera sie od 25 stycznia i ktoś kto napisze co warto zwiedzić lub czego unikać w tym miasteczku. pozdrawiam
Co warto? już piszę: Jaworzyne, grzane wino na Górze Parkowej, cerkiew, w Tyliczu Kościól i Golgotę, ogrody w Muszynie. Krynica jest ładna zarówno zimą jak i latem. Jak ktoś lubi aktywnie spędzać czas zawsze znajdzie ciekawe ścieżki do chodzenia :)
dzięki Ci bardzo za info ;)
ODPOWIEDZ