Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Buntownik pisze: 29 gru 2018 02:12
Julietta jedziesz pociągiem czy własnym autkiem?Za parking podobno trzeba zapłacić 170 zł-pisz na bieżąco jak tam jest jadę niedługo po Tobie:)
Buntownik, kiedy tam jedziesz ?
Pytam bo ja mam od 17.02.2019r. a wyjeżdżam z Lublina.
Dzień dobry, ja jadę do Wieńca ze stawem skokowym 28 stycznia. Te 170 zł za parking to za cały pobyt? Swoją drogą tu dopłata, tam dopłata.. Korzystał ktoś z diety cukrzycowej?
Z tego co widzę, to chyba nie ma tam diety cukrzycowej - też mnie to zdziwiło
Jest tylko: podstawowa ZUS/NFZ; łatwostrawna ZUS/NFZ; oraz pełnopłatna podstawowa.
Jeśli się mylę, to niech Ci co byli mnie poprawią.
Tak dostajesz opaskę , która oznacza dietę , na stołówce są dwa "bufety" jeden to normalna dieta , a drugi to diety (różne) . Podchodząc do pracownika mówisz jaką masz dietę , w Twoim wypadku cukrzycowa - dostajesz takie jedzenie przygotowane specjalnie dla Ciebie . Oczywiście są dodatkowo owoce, jogurt itp... to otrzymujesz przy wyjściu ze stołówki po śniadaniu i po obiedzie . Kompot także jest przygotowany i opisany dla cukrzyków .