Z życia pewnej kamienicy :)
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Z życia pewnej kamienicy :)
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 45 razy
Nie wiem czy też tak macie, że w te ostatnie dni starego roku jakaś nostalgia Was dopada? Myśli biegną do wydarzeń, które miały miejsce w ciągu roku, czasem uśmiech się pojawi... czasem zaduma, że mogło się postąpić inaczej. No kurcze... coś mnie dopadło
Miłego dnia życzę....... Marianek też jakoś przycichł... pochrapuje do południa.... żadnej inwencji na wybryki....
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
Oj chyba nie tylko u Marianka cisza ..u Jadzinki też spokój
Ja też w zaciszu domowym zastanawiam się jaki był ten rok...i dochodzę do wniosku ze do czerwca był wspaniały a od czerwca nastąpił buumm...ale już wiem co dalej i chyba to będzie dobra decyzja
Pozdrawiam wszystkich serdecznie...
U mnie nadal "cudowna" pogoda
Wczorajszy koncert był przepiękny. ..nawet nie wiedziałam ze na targach mamy takie piękne obiekty gdzie odbywają się koncerty....
- Cygana
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 lut 2018 00:29
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
-
forumowicz
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 45 razy
I mogę zaśpiewać...... "to był rok, dobry rok... z żalem dziś żegnam go"......
Co mogę powiedzieć. Przypadkowo trafiłam na to Forum... poznałam fajnych ludzi, jednych bliżej, z innymi ot wymieniłam parę postów. Ale zżyłam się z tym miejscem... zaglądam tu codziennie... Powstał kącik tej kamienicy. Ktoś może pomyśleć, że takie tam bajanie, ale dla mnie to taki zakątek, gdzie można w fantazjach pobyć z zabawnymi mieszkańcami Bagatelki. To taka odskocznia od codzienności... relaks w tych czasem trudnych dniach realnego życia.
Cóż jeszcze? Pierwszy raz wyjechałam do Sanatorium, pobyt był naprawdę bardzo udany. Przed wyjazdem wiele osób mnie wspierało, wiele udzieliło cennych rad... za co jestem bardzo wdzięczna i serdecznie dziękuję.
Życzę wszystkim dobrego 2019 roku. Dużo zdrowia, życzliwych ludzi wokół. Niech szczęście będzie Wam towarzyszyło na każdym kroku, niech na drodze życia będzie jak najmniej wyboi, a nade wszystko dużo zdrowia dla każdego. Bo to najważniejsze.
Szampańskiej zabawy.......

https://www.youtube.com/watch?v=lObRqi0ec_s
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 3 razy
Wszystkim mieszkańcom Bagatelki Oraz
Bożence
Florci
Cyganie
Geni
Andrzejowi
życzę Szczęśliwego Nowego Roku...zdrowia przede wszystkim bo to najważniejsze ,wielu sukcesów,odważnych marzeń,mądrych decyzji,satysfakcji,spokoju i pomyślności w całym 2019r
I żeby nasza Kamienica się rozwijała...żebyśmy znaleźli tutaj dobrą zabawę...wzajemnie się szanowali...Tego Wam Wszystkim życzę...Gośka
[ obrazek zewnętrzny ]- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Witam i dziękuję Wam serdecznie . W ten ostatni dzień życzę wszystkim bardzo dużo zdrowia bo tego nigdy za wiele, szczęścia, pomyślności aby ten przyszły rok był radosny i spokojniejszy, życie napełniało optymizmem i spełniło nasze ciche marzenia, może nie wszystkie na raz ale te najstarsze
Trzymajmy się bo to daje Nam wrażliwość uśmiech i nadzieję której czasami tak Nam brak.
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 274 razy
- Podziękowano: 139 razy
Dzień dobryANDY12345 pisze: 29 gru 2018 19:54 Ooooooooooooo...... a kto to się zjawił. Dobry wieczór, Gieniu za opuszczenie 1 zabiegu to tylko grożę paluszkiem
![]()
A którym
Nie chciałam już tam zaśmiecać wątku , az dziw , ze osoba stale kablujaca jeszcze tego nie zrobiła i admin nas nie skrytykował
Będąc w Granicie w Szklarskiej Porębie miałam 2 godz przerwy między zabiegami . Wpadłam na pomysł , aby pójść do centrum - ok 3km w jedną stronę
Oczywiście musiałam przeczekac , i wróciłam po zabiegach . Jeden udało mi się odrobić , a drugiego nie dało rady .
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 274 razy
- Podziękowano: 139 razy
[ obrazek zewnętrzny ]