Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i nie wiem czy mam układać konstrukcję w pozycji bardziej horyzontalnej czy może już zaczynać zabiegi "konserwacyjne" przedsylwestrowe
Ponieważ piękna nie da się już bardziej poprawić to pójdę sobie poczytać
Śpijcie spokojnie dobranoc
Dzień Dobry
Ale na dworze. Deszcz. 31.12 i kiepska
Ale trzeba to przyjąć do wiadomości
W pracy do 11 bo szampan o do domu
Ileż można pracować w tym roku
Nowego Szczęśliwego , Bogatego i Zdrowego Roku 2019 życzę,
Szampańskiej zabawy
Dzień dobry
Pochmurno szaro ponuro ,jeszcze nie pada
Dziękujemy wszystkim za wspólne pogaduchy, kawusie życzenia
Sylwester u znajomych ,w nocy na rynku
Miłego spędzenia sylwestra ,nowego roku
Zdrówka bo to najważniejsze ,atrakcyjnych miejsc wyjazdu
Szczęśliwego Nowego Roku 209 https://www.youtube.com/watch?v=zBrlViz ... isciuliene
Maryann pisze: 31 gru 2018 07:58
Dzien dobry w starym roku...Martinka nie denerwuj...bo ja do 15 .30 i w dodatku chora.....
Ja się nie denerwuję, bo jestem w domu aż do 2 stycznia do 7 rano, tzn bez kontaktu z pracą.
Zaproszenie na domówkę , sylwestra o 20.
No i super znowu nie mogę, nie powinnam pić alko
Maryann dużo zdrowia i nie płacz, będzie dobrze.
Dużo ciepła i uśmiechu, mimo tej aury pogodowej życzę w Nowym Roku.
Witam w starym roku. Krajanko dożyjesz , szampana wypijesz i się polepszy . Spoko ja też w domku zostałam uziemniona . Busik postanowił z naniecka , że kursy odwoła i na pociąg nie zdążyłam . Uroki wsiowego życia :lol Pod Remizą rok powitam
Fionka pisze: 31 gru 2018 14:37
Witam w starym roku. Krajanko dożyjesz , szampana wypijesz i się polepszy . Spoko ja też w domku zostałam uziemniona . Busik postanowił z naniecka , że kursy odwoła i na pociąg nie zdążyłam . Uroki wsiowego życia :lol Pod Remizą rok powitam
Witaj moja ulubiona krajanko .. Ty pod remizą ja pod pierzyną... rum kupiłam... Janek by się przydał.. .. żebyś mi tylko nie leżała pod tą remizą..