Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ciekawe jakie są Wasze postanowienia noworoczne. Kilka tu wymyśliłem i sam zamierzam niektóre zrealizować. Jeśli ktoś ma inne proszę śmiało Oczywiście można też postanowić nie mieć postanowień.
Pozdrawiam już noworocznie!
Obiecuję
a) się ODCHAMIĆ w pierwszym kwartale
Teatr
Opera
Operetka
b) schudnąć TYLKO dać mi Normalnego dietetyka ,który będzie umiał pod 6 x Insulina plus 4 x inne zastrzyki plus 42 tabletki na dobę USTAWIĆ mi dietę a nie pieprzyć ,że podjadam ( Przepraszam za brzydkie słowo)
c)Oczywiście eskapada z Violetem ..rower już dociera ma być 3 stycznia
d) Przebiec 1/2 maraton z Medtronickiem
e) oczywiście w czerwcu odbyć szpital sanatoryjny
f)..................