Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
obiekt jest super, gosciu z ktorym pogadalem przy recepcji jest ze mna w pokoju i jest tu juz 3 raz,
na obiedzie bylem-nie narzekam, dobre i akurat nie za duzo nie za malo...moim zdaniem nie ma sensu jak na razie doplacac - standard z zus powinien starczyc. Kolega oprowadzil mnie wszedzie-kurde kilometry, ale robi wrazenie....zobaczymy nastepne dni jak zaczna sie zabiegi....gen wyglada jak hotel 5 *..super
na razie to zwiedzilem kolometry korytarzy-wszystkie bodynki sa polaczone korytarzami podziemnymi wykonczonymi marmurami...podobno 5 x w tyg codziennie sa dobre balety....na dworzu nie lazilem bo jednak zimno...
z tego co wiem to na dworzy mamy: lasy, sciezki rowerowe i silownie na powietrzu...reszta w srodku
Jedyna różnica jest taka , że pokoje komercyjne mają wykładzinę dywanową (odcień zieleni i bordo) , lodówkę i szlafroki no i oczywiście TV jest w cenie.
Wyposażenie jest takie samo
Ja byłam w ubiegłym roku z ZUS-u i zakwaterowano mnie , podobnie, jak wiele innych osób z mojego turnusu, w pokoju z wykładziną i lodówką ( właściwie chłodziarki to są). Widać, że takie pokoje są nie tylko dla komercji.....
Obiekt fajny ale jak pisalem poza obeiktem to nie ma tu nic....sa lasy po ktorych mozna jezdzic rowerem...zima...niestety zostaje przejechac sie do torunia, ciechocinka..tyle
Dzięki za informacje
Czyli można zimą biegać po tych ścieżkach a latem rowerem śmigać do Torunia i nie tylko?
Już mi się podoba to miejsce i trzeba będzie odwiedzić