"Watra" Krynica Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
alicja631
Na forum od: 18 sie 2011 21:25

"Watra" Krynica Zdrój

Post autor: alicja631 »

Jadę do sanatorium "Watra" w Krynicy Zdroju. Proszę o podzielenie się wrażeniami z pobytu w tym sanatorium. Jadę po raz pierwszy i wszelkie opinie oraz sugestie są dla mnie cenne. Pozdrawiam wszystkich.
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: "Watra" Krynica Zdrój

Post autor: ewa831 »

byłam tam w maju 2010 roku. warunki tam gdzie ja byłam bardzo dobre. jedzenie dobre. z watry wszędzie blisko. zabiegi mogą być. jezeli cos więcej to moje gg 12096695
mayra
Na forum od: 15 cze 2010 19:34

Post autor: mayra »

Byłam w Watrze w zeszłym roku i nie mogę narzekać. Na tym forum juz udzielałam odpowiedzi na temat, więc trzeba dobrze poszukać. Sanatorim w centrum Krynicy, troszeczkę na górce:), ale jest ok. Warunki nie są złe, ale najlepiej brać pokój od słonecznej strony. Obsługa miła (szczególnie p. Jagoda) u której jest super na łożu masującym zdaje się, że o nazwie "Jade". Jedzenia wystarczy, z głodu się nie umrze :D. Więcej mogę dopowiedzieć na gg 1130553. Sama Krynica jak jest słonecznie jest super. Można zwiedzać okolice (a jest co), a także wybrać się na dalsze wycieczki. Ja jestem z pobytu zadowolona. Pozdrawiam i życzę miłego towarzystwa (bo to b ważne0 i pięknej pogody.
kola
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2011 15:19
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: kola »

Witam!
W styczniu 2012 r. jadę do WATRY w Krynicy Zdroju. Kuracjuszy, którzy tam przebywali lub znają to sanatorium proszę o rzetelne informacje i praktyczne wskazówki zdobyte podczas pobytu. Pozdrawiam! Życzę szampańskiej zabawy i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku.
mayra
Na forum od: 15 cze 2010 19:34

Post autor: mayra »

w sprawie Watry proszę o pytania na nr gg 1130553, chętnie odpowiem:)
ODPOWIEDZ